Zamieszczone przez grzes74
Chyba tochę zboczyłeś i nie bardzo rozumeim co chciałeś nam zakomunikować? rozmawiamy o O II i Vectrze C wiec skad ci sie wzieła ta Maganka dali Bóg nie mam pojęcia :?:
Opinie OCP na temat vectra C :P [url]http://forum.octaviaclub....t=18806&start=0[/url]

, a viki silnik v6 i ten dźwięk :diabelski_usmiech

Przejechałem około 55'000 km.
Również srebrna, na 17" alufelgach, z ciemnym wnętrzem reflektorów i ospojlerowaniem OPC-Line. W porównaniu do Skody wygląda nieporównywanie bardziej rasowo, nie ma w ogóle o czym mówić. Bez tych dodatków zwykła Vectra potrafi wyglądać czasami kompletnie nijako. Vectra Vectrze nierówna.
W Octavii trzeba pamiętać o odwieszaniu klamry pasa bezpieczeństwa pasażera wysoko u góry, bo inaczej stuka na wybojach o plastikowy boczek słupka.
Ale to na pewno w znacznej mierze kwestia treningu.
Nie zakładałem tego wątku ale z chęcią dałbym ci plusika - szczegółowo opisałeś wszystkie aspekty pytającemu. Bardzo mi się podobają takie testy porównawcze zwykłego użytkownika naszych dróg - zawierają wiele cennych informacji, chociaż wiadomo niekiedy subiektywnych odczuć również.

mozna to nawet vagiem włączyć :szeroki_usmiech

Również srebrna, na 17" alufelgach, z ciemnym wnętrzem reflektorów i ospojlerowaniem OPC-Line. W porównaniu do Skody wygląda nieporównywanie bardziej rasowo, nie ma w ogóle o czym mówić. Bez tych dodatków zwykła Vectra potrafi wyglądać czasami kompletnie nijako. Vectra Vectrze nierówna.
W Octavii trzeba pamiętać o odwieszaniu klamry pasa bezpieczeństwa pasażera wysoko u góry, bo inaczej stuka na wybojach o plastikowy boczek słupka.
Ale to na pewno w znacznej mierze kwestia treningu.
Komentarz